Farmwood Westdorpe


Het bedrijf

In 1993 zijn wij naast het akkerbouwbedrijf met Farmwood gestart. Farmwood handelt in tuinmeubelen, pergola's, tuinhuisjes, tuinhout en aanverwante artikelen. Ons bedrijf is gelegen in het dorpje Westdorpe in Zeeuws Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens.

In de ambachtelijke werkplaats ontwerpt Farmwood haar producten. De tuinmeubelen en prielen worden als losse elementen ingevoerd vanuit de Baltische staten. Wij kunnen een goede kwaliteit garanderen doordat wij onze producten zelf in onze werkplaats of op locatie afwerken en monteren. De producten zijn gemaakt van massief grenenhout en milieuvriendelijk geimpregneerd voor jarenlang onbezorgd tuinplezier. De losse onderdelen worden geschroefd en verlijmd met watervaste lijm. Als laatste worden de meubelen nog geschuurd en doen we nog een algemene controle voordat ze naar de klant gaan.

Farmwood levert vanuit de werkplaats door geheel Nederland en Belgie. Op de boerderij in Westdorpe zijn een buiten- en binnenshowroom ingericht waar alle meubelen opgesteld staan. Kijken kost niks en verplicht tot niks. Dat geldt trouwens ook voor onze adviezen en voorlichting. U bent van harte welkom!

Herman Vervaet